Een enthousiast geluid vanuit de Boek- en Kantoorvakhandel Bruna in Woerden!

Alle medewerkers, die werken bij Bruna in Woerden, hebben een bonusverzoek ingediend.

Laura, Liesbeth, Marit, Noushka en Wilma zijn enthousiast over de actie van de Boek- en Kantoorvakhandel om een bonusverzoek in te dienen bij het behalen van een diploma of certificaat.  Ze hebben alle vijf een cursus gevolgd en positief afgesloten. Ze raden alle medewerkers bij Bruna aan om een cursus te  (gaan) volgen en een bonusverzoek in te dienen.

De reden dat ze in Woerden allemaal een bonusverzoek hebben ingediend kwam vooral door het enthousiaste verhaal van onze stagiair. Kort en bondig kon hij uitleggen waarover de actie ging.

En …. wat hij zei, dat klopte!

De werknemers gaven aan dat het eenvoudig is volgens de tegoedbon het bonusbedrag aan te vragen. Na een paar weken ontvingen zij het bedrag al op hun bankrekening. Het werkt zo goed, dat ze het initiatief van de Stichting Werknemersbelangen dusdanig waarderen dat ze elkaar stimuleren om nog meer cursussen te gaan volgen omdat ook zij vinden dat kennis en scholing belangrijk is.

Sinds kort is FHKN een erkend leerbedrijf en begeleidt mbo-studenten met het praktijkgedeelte van hun opleiding. Beroepspraktijkvorming  is een onmisbaar onderdeel binnen elke mbo-opleiding. Niet gek, want leren doen deze studenten vooral in de praktijk. Daar leren ze zelfstandig werken. Ons FHKN-team werkt daaraan graag mee!

Alle medewerkers, werkzaam in de boek- en kantoorvakhandel, en dus ook bij Bruna, kunnen een bonusverzoek indienen. Als je bij Bruna werkt, heb je naast titelkennis, veel lezen en vooral plezier in het helpen van klanten ook specifieke diploma’s of certificaten nodig. Je mag namelijk niet zomaar loten van loterijen verkopen en/of pakketjes van PostNL verwerken.

Als jij een kopie van een behaald certificaat of diploma kunt tonen, kun je een bonusverzoek van 40 euro indienen. Als je lid bent van de vakbond CNV of FNV is dat bedrag zelfs 50 euro.

Voor meer opleidingssuggesties kun je ook kijken op www.opleidingenberoep.nl

Werk jij ook in de boek- en kantoorvakhandel? Doe dan ook mee en kijk op www.werkenaanvaardigheden.nl

Deze actie is geldig in 2021 en 2022