Nieuws

 • Online Powertraining 22 en 29 juni. Deelname is gratis. Meld je nu aan!

  Online Powertraining 22 en 29 juni. Deelname is gratis. Meld je nu aan!

 • Werken en samenwerken in Coronatijd “Je bent wat je eet”

  Werken en samenwerken in Coronatijd “Je bent wat je eet”

  Dit zijn Ellen en Jeroen en sinds 2014 de drijvende kracht achter het familiebedrijf Versteeg Culinair dat al in 1946 is opgericht. De opa van Ellen ging toen al “langs de deuren” met paard en wagen om groenten en fruit te verkopen. In 1971 startten …Lees verder »
 • Samen sterker!

  Samen sterker!

  In deze bijzondere tijd die voor ons allen beangstigend en onzeker is, heeft uw gezondheid en die van uw dierbaren de allerhoogste prioriteit. Laten we allen de richtlijnen van het RIVM en overheid volgen en zo veel mogelijk fysiek contact beperken! FHKN geeft als tip …Lees verder »
 • Door het grote succes is de scholingsbonus voor drogisterijmedewerkers verlengd!

  Door het grote succes is de scholingsbonus voor drogisterijmedewerkers verlengd!

  Na het succes van het project “zorg dat je bijleert” in de drogisterijbranche komt er een (aangepast) vervolg! In 2019 en in de eerste twee maanden van 2020 zijn er ruim 1600 bonussen á € 60,- uitgekeerd. Een ongekend succes, omdat dat betekent dat er …Lees verder »
 • Leren zorgt voor werkplezier en levert ook in 2020 een bonus op!

  Leren zorgt voor werkplezier en levert ook in 2020 een bonus op!

  Alle ondernemers en medewerkers in de detailhandel wensen wij 365 dagen gevuld met veel geluk, liefde en werkplezier! Meer werkplezier? In 2019 hebben we namens FNV en CNV ruim 500 medewerkers in de drogisterijbranche voorzien van een scholingsbonus van omdat zij in in dat jaar …Lees verder »
 • Dat is echt leuk nieuws!

  Dat is echt leuk nieuws!

  Project: Zorg dat je (bij)leert in de drogisterijbranche Door medewerkers in de drogisterijbranche wordt inmiddels goed gebruik gemaakt van de éénmalige bonusregeling om 60 euro te ontvangen. Dat is een heel mooi bedrag dat je zomaar krijgt als je kunt aantonen dat je een cursus …Lees verder »
 • Zorg dat je (bij)leert in de drogisterijbranche

  Zorg dat je (bij)leert in de drogisterijbranche

  Heb jij al een bonusverzoek van 60 euro ingediend? Werk jij in de drogisterijbranche en wil jij jezelf blijven ontwikkelen of ben je misschien op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn er voor jou nu mogelijkheden in deze branche. Wat zijn dan die mogelijkheden? …Lees verder »
 • Zorg dat je (bij)leert in de drogisterijbranche

  Zorg dat je (bij)leert in de drogisterijbranche

  FHKN-team bezoekt drogisterijen, verspreid over Nederland.   In oktober is het team van FHKN gestart in de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht met het bezoeken van drogisterijen om drogisterijmedewerkers te stimuleren zichzelf te blijven ontwikkelen en gebruik te maken van de nieuwe bonusregeling van …Lees verder »
 • Veiligheidscampagne deze zomer van start

  Veiligheidscampagne deze zomer van start

  Samen met FNV gaat FHKN het komende jaar de winkels in Nederland weer een stukje veiliger maken. Onder de paraplu van de Human Capital Agenda (Retailagenda) zal er het komende jaar gewerkt worden aan nieuwe micro-learning modules en groepstrainingen waar deelnemers een erkend certificaat voor …Lees verder »
 • FHKN brengt in opdracht van CVAH nu ook een werk wijzer voor de ambulate handel uit

  FHKN brengt in opdracht van CVAH nu ook een werk wijzer voor de ambulate handel uit

  De FHKN heeft in opdracht van CVAH en het Branchebureau en Opleidingsfonds Ambulante Handel, de BOAH, een werkwijzer voor de ambulante handel ontwikkeld. Deze ‘Werk Wijzer’ verschijnt in een oplage van 8.000 stuks en wordt verspreid onder werkgevers en medewerkers in de ambulante handel. Eerder ontwikkelde …Lees verder »