Nieuws

 • Leren zorgt voor werkplezier en levert ook in 2020 een bonus op!

  Leren zorgt voor werkplezier en levert ook in 2020 een bonus op!

  Alle ondernemers en medewerkers in de detailhandel wensen wij 365 dagen gevuld met veel geluk, liefde en werkplezier! Meer werkplezier? In 2019 hebben we namens FNV en CNV ruim 500 medewerkers in de drogisterijbranche voorzien van een scholingsbonus van omdat zij in in dat jaar …Lees verder »
 • Dat is echt leuk nieuws!

  Dat is echt leuk nieuws!

  Project: Zorg dat je (bij)leert in de drogisterijbranche Door medewerkers in de drogisterijbranche wordt inmiddels goed gebruik gemaakt van de éénmalige bonusregeling om 60 euro te ontvangen. Dat is een heel mooi bedrag dat je zomaar krijgt als je kunt aantonen dat je een cursus …Lees verder »
 • Zorg dat je (bij)leert in de drogisterijbranche

  Zorg dat je (bij)leert in de drogisterijbranche

  Heb jij al een bonusverzoek van 60 euro ingediend? Werk jij in de drogisterijbranche en wil jij jezelf blijven ontwikkelen of ben je misschien op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn er voor jou nu mogelijkheden in deze branche. Wat zijn dan die mogelijkheden? …Lees verder »
 • Zorg dat je (bij)leert in de drogisterijbranche

  Zorg dat je (bij)leert in de drogisterijbranche

  FHKN-team bezoekt drogisterijen, verspreid over Nederland.   In oktober is het team van FHKN gestart in de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht met het bezoeken van drogisterijen om drogisterijmedewerkers te stimuleren zichzelf te blijven ontwikkelen en gebruik te maken van de nieuwe bonusregeling van …Lees verder »
 • Veiligheidscampagne deze zomer van start

  Veiligheidscampagne deze zomer van start

  Samen met FNV gaat FHKN het komende jaar de winkels in Nederland weer een stukje veiliger maken. Onder de paraplu van de Human Capital Agenda (Retailagenda) zal er het komende jaar gewerkt worden aan nieuwe micro-learning modules en groepstrainingen waar deelnemers een erkend certificaat voor …Lees verder »
 • FHKN brengt in opdracht van CVAH nu ook een werk wijzer voor de ambulate handel uit

  FHKN brengt in opdracht van CVAH nu ook een werk wijzer voor de ambulate handel uit

  De FHKN heeft in opdracht van CVAH en het Branchebureau en Opleidingsfonds Ambulante Handel, de BOAH, een werkwijzer voor de ambulante handel ontwikkeld. Deze ‘Werk Wijzer’ verschijnt in een oplage van 8.000 stuks en wordt verspreid onder werkgevers en medewerkers in de ambulante handel. Eerder ontwikkelde …Lees verder »
 • Werk wijzers in de Mode en Gemengde- en Speelgoedbranche.

  Werk wijzers in de Mode en Gemengde- en Speelgoedbranche.

  Na het succes van de werk wijzers in de bloemen- en plantendetailhandel en de AGF detailhandel, zijn de leden van het FHKN team nu volop gestart met de verspreiding van de Werkwijzers in de Mode en de Gemengde- en speelgoedbranche! De werk wijzers worden momenteel …Lees verder »
 • Opleidingssite Groothandel Textiel live!

  Opleidingssite Groothandel Textiel live!

  De afgelopen maanden heeft FHKN met succes samen met de werkgroep Scholing & Duurzame inzetbaarheid van het FKB Textielgroothandel gewerkt aan een eigen scholingssite voor de branche. Op de website vind je opleidingen en trainingen voor allerlei vakgebieden, sectorspecifiek én breder. Het aanbod op deze website …Lees verder »
 • Eerste AGF Werkwijzer uitgereikt

  Eerste AGF Werkwijzer uitgereikt

  Klantgericht werken en hoge kwaliteit zijn volgens Henk Roelofse van Liemers Vers de kernwoorden als het gaat om de toekomst van zijn vak, het verkopen van groente en fruit. Hij ontving vandaag van FHKN de eerste ‘Werkwijzer in de AGF’. Al 31 jaar rijdt Henk …Lees verder »
 • Het aanhouden van een winkeldief – zo doe je dat wel/ niet!

  Het aanhouden van een winkeldief – zo doe je dat wel/ niet!

  “Ik bied de dief op een presenteerblaadje aan en dan willen jullie hem niet aanhouden. Wat is dat nu voor een winkel? Lui personeel, zonder hart voor de zaak?” Dat was de reactie van een klant in een grote woonwarenwinkel nadat hij van het personeel …Lees verder »