Nieuws

 • Eerste AGF Werkwijzer uitgereikt

  Eerste AGF Werkwijzer uitgereikt

  Klantgericht werken en hoge kwaliteit zijn volgens Henk Roelofse van Liemers Vers de kernwoorden als het gaat om de toekomst van zijn vak, het verkopen van groente en fruit. Hij ontving vandaag van FHKN de eerste ‘Werkwijzer in de AGF’. Al 31 jaar rijdt Henk …Lees verder »
 • Het aanhouden van een winkeldief – zo doe je dat wel/ niet!

  Het aanhouden van een winkeldief – zo doe je dat wel/ niet!

  “Ik bied de dief op een presenteerblaadje aan en dan willen jullie hem niet aanhouden. Wat is dat nu voor een winkel? Lui personeel, zonder hart voor de zaak?” Dat was de reactie van een klant in een grote woonwarenwinkel nadat hij van het personeel …Lees verder »
 • FHKN Vriend van de Beste Markt 2017

  FHKN Vriend van de Beste Markt 2017

  Ook dit jaar is FHKN weer vriend van de Beste Markt. Al jaar en dag organiseert CVAH de Beste Markt verkiezing voor markten in heel Nederland. Er zijn 3 categorieën: grote, middelgrote en kleine markt. Het belooft weer een spannende verkiezing te worden en de …Lees verder »
 • Interactief lesmateriaal voor wijn- & drankensector

  Interactief lesmateriaal voor wijn- & drankensector

  Hoe is het gesteld met de wijnkennis in uw bedrijf?    Welke wijnen heb je allemaal? Hoe smaakt die Cabernet sauvignon? Zou je het omschrijven als strak of stroef? In de slijterij en wijnhandel is wijnkennis natuurlijk onontbeerlijk. Met het ontwikkelde lesmateriaal kunnen uw medewerkers …Lees verder »
 • Werk Wijzer in de AGF branche

  Werk Wijzer in de AGF branche

  Na de succesvolle Werk Wijzer in de Bloemen en Plantendetailhandel volgt nu ook de Werk Wijzer in de AGF branche. In de Werk Wijzer in de Agf branche informeren wij werkgevers en werknemers over o.a. arbo, opleiding en ontwikkeling, cao en pensioen. Doel Deze in de werkwijzer …Lees verder »
 • De week van de Veiligheid 9 t/m 14 oktober

  De week van de Veiligheid 9 t/m 14 oktober

 • Omgaan met verbale agressie

  Omgaan met verbale agressie

  Omgaan met verbale agressie is hét thema van de mini-elearning die door FHKN samen met Skillstown in opdracht van INretail is ontwikkeld. Hoe doe je dat? Een klant te woord staan die zijn schoenen komt ruilen, terwijl de bon al verlopen is? Ga je met …Lees verder »
 • Libelle zomerweek groot succes

  Libelle zomerweek groot succes

  De Libelle zomerweek was ook dit jaar weer een groot succes. De naast de voorlichting over verantwoord alcoholgebruik van Wim over wijn, was er ook promotie voor het nieuwe lesmateriaal van SDEN. Ook was er ook veel interesse voor de nieuwe werkwijzer rechten en plichten …Lees verder »
 • Bloggen voor INretail

  Bloggen voor INretail

  Dit voorjaar heeft FHKN op verzoek van INretail een blog geschreven over veilig werken. Aangezien FHKN inmiddels specialist is op het gebied van veilig werken in de winkel, was dit uiteraard een mooie gelegenheid om medewerkers die werken in de mode-, wonen-, schoenen- en sportbranche te voorzien van …Lees verder »
 • “Ik weet wat van bier” nu te koop

  “Ik weet wat van bier” nu te koop

  Hop is hip. Bier is booming. Het boekje “Ik weet wat van bier” helpt je om de wondere wereld van bier te ontdekken. Je kunt lezen hoe de belangrijkste grondstoffen de smaak van bier beïnvloeden en wat er tijdens het brouwen gebeurt. Je leert waar …Lees verder »