Sociale hygiëne voor retail én horeca

Werk jij in de winkel, slijterij, horeca of (sport)kantine, waar alcoholische dranken worden verkocht? Of denk je dat in de toekomst misschien (een poosje) te gaan doen?

Dan is het verstandig om voldoende kennis over sociale hygiëne te verkrijgen. Zodat je weet hoe je om moet gaan met je klanten en gasten.

Waarom je SVH Certificaat behalen?

De grenzen tussen horeca en (detail)handel vervagen en we zien dat naast in de horeca ook op veel andere locaties alcohol geschonken wordt. Dit is echter aan verplichte regels van de overheid gebonden. In ieder geval moet er altijd een verkoper(ster)aanwezig zijn met een verklaring sociale hygiëne op zak! Het behalen van het Diploma sociale hygiëne is voor (toekomstige) ondernemers en werknemers in deze sectoren een aanrader!

Het lespakket Sociale Hygiene bestaat uit een boek, gratis e-learning én het examen SVH

FHKN biedt de volledige sociale hygiëne opleiding aan voor slechts €198,00 inclusief examengeld voor het examen SVH.

Wat leer je?

De E-learning bestaat uit 6 modules;

1. Wat is sociale hygiëne                   4. Tabak
2. Jij als professional in je bedrijf  5. Gokken
3. Jij en je klanten en gasten6. Veilig werken
Klik hier voor de eindtermen SVH Sociale Hygiëne

Het boek wordt ondersteund door een -gratis- E-learning zodat je altijd middels je ipad of telefoon kunt leren wanneer het jou uitkomt.

Op eenvoudige wijze!

In deze modules leer je op eenvoudige wijze over de achtergronden en hoe om te gaan met de wet en regelgeving. Aandacht wordt besteed aan de benodigde vaardigheden, zodat jij op de juiste wijze met je gasten kan communiceren en handelend weet op te treden. Daarnaast wordt een en ander uitgelegd over veilig werken en de bijbehorende arbeidsomstandigheden. Na afloop van de cursus beschik je over voldoende kennis om je SVH examen met goed resultaat te behalen. Via SDEN, het examenbureau in de wijn en drankensector kun je op diverse locaties in Nederland examen doen. Met een verklaring sociale hygiëne kan je in heel Nederland aan de slag!

De voordelen op een rij:

  • Geen reistijden, gewoon makkelijk vanuit huis studeren.
  • Verklaring SVH halen via SDEN, hét examenbureau in de wijn- en drankensector!
  • Examen doen op examenlocatie bij jou in de buurt.
  • Goedkoopste van Nederland.
  • Studeren wanneer jij dat wilt én op je eigen tempo!
  • Opname in het Register Sociale Hygiëne.
€ 198,00 Incl. SVH examen  
Meer informatie? Klik hier.