De scholingsbonus… mooi meegenomen!

Een ervaring van ons teamlid Annemieke. Zij bezocht de afgelopen weken in de provincie Noord-Brabant medewerkers in de Boek- en Kantoorvakhandel, Optiek en Fashion.

“In het algemeen wordt er heel positief gereageerd op het winkelbezoek. Bij veel medewerkers is de bonusactie inmiddels bekend. Sommigen hebben het gehoord van collega-winkels. Anderen horen het voor de eerste keer. Soms wordt er getwijfeld. Wie geeft je zomaar 40 of 50 euro? Een medewerker in een modewinkel wist te vertellen dat een collega echt het geld op haar rekening had gekregen. En zij dus ook! Nu is het weer de beurt aan collega’s in het filiaal waar ze momenteel werkt! Het blijkt soms werkelijk een “mond-op-mond” reclame te zijn!”

Deze actie is een mooi aanbod van de Stichting Werknemersbelangen. Een organisatie die de belangen van werknemers in de Retail behartigt.

Wil jij ook een bonusverzoek indienen?

Als jij een cursus of training hebt gevolgd en daarna jouw recente diploma of certificaat (2022) uploadt en je gegevens invult via www.sliminfashion.nl (voor medewerkers in de Mode), www.lerengoedpresteren.nl (voor medewerkers in de Optiek) of www.werkenaanvaardigheden.nl (voor medewerkers in de Boek- en Kantoorvakhandel) dan ontvang je binnen 30 dagen een bedrag van 40 euro of – als je lid bent van de vakbond FNV of CNV Vakmensen – zelfs 50 euro op je bankrekening. Er zit geen addertje onder het gras, het is gewoon een prachtig aanbod!