Bonus voor medewerkers in de Boek- en Kantoorvakhandel, Optiek en Fashion

TEGOEDBON voor alle medewerkers in bovengenoemde branches

Ken jij deze TEGOEDBON? Heb jij er al gebruik van gemaakt?

Zo ja, dan weet je hoe fijn het is om te zien dat er 40 of zelfs 50 euro op je bankrekening wordt bijgeschreven. Veel medewerkers hebben dit inmiddels al ervaren.

Zo nee, maak er gebruik van en geef deze TEGOEDBON (of informatie hierover) door aan een collega en/of vriend(in) die ook in één van deze branches werkt.

De actie is een aanbod van de Stichting Werknemersbelangen. Een organisatie die de belangen van werknemers in de retail behartigt.

Er is in deze sector grote behoefte aan deskundige medewerkers. Bijvoorbeeld verkopers, want goed kunnen verkopen is een vak op zich!

Investeer daarom in jezelf, door een opleiding of training te volgen. Dat houdt je fris en het verbreedt je kennis. En dat maakt je werk nog leuker.

Als jij jouw recente diploma of certificaat (2023 of 2024) uploadt en je gegevens invult via www.sliminfashion.nl, www.lerengoedpresteren.nl (voor medewerkers in de optiek) of www.werkenaanvaardigheden.nl (voor medewerkers in de boek- en kantoorvakhandel) dan ontvang je binnen 30 dagen een bedrag van 40 euro of – als je lid bent van de vakbond FNV of CNV Vakmensen – zelfs 50 euro op je bankrekening. Er zit geen addertje onder het gras, het is gewoon een prachtig aanbod!