Twee enthousiaste medewerkers in de Boek- en Kantoorvakhandel

Het promotieteam van FHKN maakte bij een Primera winkel in Zwolle kennis met twee enthousiaste medewerkers. De een werkt al 16 jaar met plezier en de ander is pas vorige maand gestart.

De nieuwe medewerker is gelijk begonnen aan een training en heeft inmiddels haar behaalde certificaat gebruikt voor het indienen van een verzoek voor een scholingsbonus. Ze vindt het helemaal geweldig! Ook de meer ervaren medewerker heeft een bonusverzoek ingediend; zij volgt regelmatig bijscholingstrainingen.

Wil jij ook een scholingsbonus van 40 of 50 euro op je bankrekening?

Ons promotieteam bezoekt landelijk boek- en kantoorvakhandels. Zij komen langs met een tegoedbon om medewerkers te stimuleren zich te blijven ontwikkelen.

Je hoeft natuurlijk niet te wachten totdat ons promotieteam langs komt. Want als je dit jaar al een certificaat of diploma hebt behaald dat relevant is voor je werk, kun je ook via www.werkenaanvaardigheden.nl de scholingsbonus aanvragen. Binnen 30 dagen staat het bedrag op je rekening!

De scholingsbonus wordt gefinancierd door Stichting Werknemersbelangen, een initiatief van de vakbonden CNV Vakmensen en FNV Handel. Iedereen die werkt in deze branche mag meedoen en ontvangt maar liefst 40 euro. Als je lid bent van een van deze vakbonden, dan krijg je in plaats van 40 euro zelfs een bonus van 50 euro.

Kijk snel op www.werkenaanvaardigheden.nl 

De actie is geldig in 2021 en 2022