Belangrijk nieuws, speciaal voor de medewerkers van Primera in de Boek- en Kantoorvakhandel.

Alle 525 leden van Primera zijn per 1 januari jongsleden lid geworden van de Koninklijke Boekverkopersbond (KBb). Dat betekent dat nu ook de medewerkers van Primera een bonusverzoek kunnen indienen bij het behalen van een diploma of certificaat. Ga daarvoor naar www.werkenaanvaardigheden.nl

Ons team bezoekt, nu het kan en mag, sinds enkele weken weer de winkels in de Boek- en Kantoorvakhandel. Daar hoort nu ook Primera bij! Bij deze werkbezoeken houdt ons team zich natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM!

De medewerkers van Primera, ook degenen die een bijbaan hebben, reageren positief en enthousiast op ons bezoek en vinden deze bonusactie super. Als je bij Primera werkt, heb je specifieke diploma’s of certificaten nodig. Je mag namelijk niet zomaar loten van loterijen verkopen en/of pakketjes van PostNL verwerken.

Als jij een kopie van een behaald certificaat of diploma kunt tonen, kun je een bonusverzoek van 40 euro indienen. Als je lid bent van de vakbond CNV of FNV is dat bedrag zelfs 50 euro.

Voor meer opleidingssuggesties kun je ook kijken op www.opleidingenberoep.nl

Volg dus een cursus of opleiding en ontvang bij goedkeuring binnen 30 dagen het bedrag op je rekening. Deze actie is heel 2021 geldig!