Ook in Goes is aandacht voor de studiebonus Werken aan vaardigheden in de Boek- en Kantoorvakhandel!

Werknemers in deze branche die dit jaar of volgend jaar een cursus, opleiding of training afronden kunnen een studiebonus van 40 euro aanvragen, vakbondsleden zelfs 50 euro!

Dit is Janet, zij werkt in boekhandel De Koperen Tuin in Goes. Deze zelfstandige boekhandel is aangesloten bij Libris. Het is een boekhandel en uitgeverij waar boeken maar ook kantoorartikelen, schrijfwaren en wenskaarten verkocht worden.

Janet had nog niet gehoord van de actie om een studiebonus aan te vragen, maar vindt het wel een goed initiatief. Ze vertelde dat ze dit jaar een cursus Bedrijfshulpverlening (BHV) met goed resultaat heeft afgerond. Nu ze weet dat ze ook hiervoor een bonus aan kan vragen, gaat ze dat zeker doen.  Heb jij ook een cursus, opleiding of training afgerond, dien dan een bonusverzoek in!

De cursus of training hoeft niet persé raakvlakken te hebben met de boek- en kantoorvakhandel als het maar vaardigheden oplevert om het werk beter te kunnen doen en/ of bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling. Voor meer gegevens zie www.werkenaanvaardigheden.nl