Ook in Goes is de scholingsbonus voor (bij) leren in de drogisterijbranche welkom!

De dames in Goes zijn gediplomeerd, maar blijven graag (bij)leren om een nog betere service te kunnen bieden aan hun klanten! Vooral nu zijn persoonlijke vaardigheden belangrijk; door Corona moeten de dames extra alert zijn om klanten, maar ook zichzelf zo goed mogelijk te beschermen tegen Covid-19. Gelukkig zijn de meeste klanten begripvol maar soms ook (bewust) niet. Door goede communicatie en de juiste houding kun je meestal vervelende situaties voorkomen. Kijk eens op veiligwerkenindewinkel.nl hier vind je diverse gratis e-learnings over veilig werken met onder meer de module “omgaan met agressie en geweld”.

Daarnaast veranderen producten ook en wordt het assortiment regelmatig aangepast. De juiste kennis hebben over het aangeboden assortiment is één van de factoren waarom klanten juist bij jouw winkel kopen. Daarom is het belangrijk om “bij” te blijven!

Vraag ook de bonus van 25 euro aan via www.zorgdatjebijleert.nl