Goed nieuws voor medewerkers in de boek- en kantoorvakhandel!

Goed nieuws voor medewerkers in de boek- en kantoorvakhandel. Vanaf nu kan er bij het behalen van een diploma of cerificaat een bonus worden verkregen.

Volg je een erkende cursus of opleiding die relevant is voor je werk en behaal je een diploma of certificaat, dan kun je een scholingsbonus ontvangen van 40 euro. Ben je lid van een vakbond dan wordt deze bonus verhoogd naar maar liefst 50 euro! Voor meer informatie en deelname, zie www.werkenaanvaardigheden.nl

Ons promotieteam bezoekt sinds september met deze scholingsbonusactie de boek- en kantoorvakhandelwinkels, verspreid over Nederland. Zij krijgen hierop leuke reacties!

De laatste weken echter geven winkelmedewerkers steeds meer aan dat zij corona-agressie ervaren. Er zijn klanten die zich niet of nauwelijks aan de coronamaatregelen houden. Winkelmedewerkers vinden het soms lastig daar iets van te zeggen. Het is goed om te weten dat er gratis praktijktrainingen zijn en dat er ook een gratis online cursus over veilig werken in de winkel is, waarin handvatten worden aangereikt om met corona-gerelateerde agressie om te gaan, zie www.fhknacademy.nl

                                                                

Daarnaast wijst het promotieteam ook op de workshop “actief verkopen op 1,5 m-winkelvloer” van de Novaka Academy. Bij deze opleidingstak kunnen branchemedewerkers zichzelf ook via een cursus of vakopleiding verder vakbekwamer maken, zie www.novaka.nl

De boek- en kantoorvakhandel heeft grote behoefte aan deskundige medewerkers, want goed kunnen verkopen is een vak op zich!  Voor meer opleidingssuggesties kun je kijken op www.opleidingenberoep.nl

Dit project is een initiatief van CNV Vakmensen en FNV Handel