Leren zorgt voor werkplezier en levert ook in 2020 een bonus op!

Alle ondernemers en medewerkers in de detailhandel wensen wij 365 dagen gevuld met veel geluk, liefde en werkplezier!

Meer werkplezier?

In 2019 hebben we namens FNV en CNV ruim 500 medewerkers in de drogisterijbranche voorzien van een scholingsbonus van omdat zij in in dat jaar een erkende cursus of een opleiding succesvol hebben afgerond. Uit onderzoek blijkt dat werknemer zich door scholing prettiger en zelfverzekerder voelen op het werk. Dit vergroot het arbeidsplezier en dat helpt om gezond aan het werk te blijven. Dat wil jij toch ook?

Werk jij ook in deze branche en heb jij in 2019 ook een cursus of een opleiding succesvol afgerond, maar heb je nog geen verzoek om 60 euro ingediend? Doe dat dan alsnog via  www.zorgdatjebijleert.nl. Het project loopt ook in 2020 nog door.

Rijk met retailkennis

In 2020 gaan we namens FNV een project starten waarin we ook medewerkers uit andere branches in de detailhandel mogen belonen met een scholingsbonus. Het project heet “Rijk met retailkennis”. Het is bedoelt voor werknemers die zich blijven ontwikkelen door het volgen van een erkende cursus of een opleiding. Ben je lid van de FNV? Dan ontvang je een hogere bonus! Nog meer voordeel dus om lid te zijn van de vakbond! Het project gaat dit voorjaar van start. Houd daarom onze website goed in de gaten!

Ander beroep of overstappen naar een andere sector?

Voel jij je toch niet helemaal gelukkig in je werk of heb je vragen over je loopbaan of wil je meer weten over beroepskeuzes?

Zoek dan contact via www.youfitretail.nl

Wordt vervolgd!