Zorg dat je (bij)leert in de drogisterijbranche

Heb jij al een bonusverzoek van 60 euro ingediend?

Werk jij in de drogisterijbranche en wil jij jezelf blijven ontwikkelen of ben je misschien op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn er voor jou nu mogelijkheden in deze branche.

Wat zijn dan die mogelijkheden?

Je kunt bijvoorbeeld een nascholingscursus volgen binnen jouw drogisterij(keten) of een opleiding om ondernemer te worden of een cursus Exel. Er zijn te veel curssussen en opleidingen om hier op te sommen. Belangrijk is dat jij jezelf ontwikkelt en je daardoor prettiger en zelfverzekerder voelt op je werk.

Heb jij in 2019 al een cursus of een opleiding succesvol afgerond met een diploma of een certificaat? Dan kun je eenmalig een bonusverzoek van 60 euro indienen. Hoe het allemaal werkt kun je lezen in de voorwaarden via www.zorgdatjebijleert.nl

Deze actie is ook nog geldig in 2020. Doen!!! Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, zolang er budget beschikbaar is.

Wil jij een ander beroep of overstappen naar een andere sector?

Heb je vragen over je loopbaan of als je meer wilt weten over beroepskeuzes, zoek dan contact via www.youfitretail.nl

Waarom en wie betaalt deze bonus?

De vakbonden CNV en FNV en het Sociaal Fonds Drogisterijbranche willen graag een bijdrage leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling en zijn bereid daar geld voor beschikbaar te stellen.