Werk wijzers in de Mode en Gemengde- en Speelgoedbranche.

Na het succes van de werk wijzers in de bloemen- en plantendetailhandel en de AGF detailhandel, zijn de leden van het FHKN team nu volop gestart met de verspreiding van de Werkwijzers in de Mode en de Gemengde- en speelgoedbranche!

De werk wijzers worden momenteel landelijk verspreid en bevatten thema’s over o.a. personeelsbeleid, gezond en vitaal aan het werk zijn en blijven, arbeidsvoorwaarden, pensioenvoorlichting, loopbaan- en opleidingsmogelijkheden en vakbondsinformatie.

De boodschap die de afzender van de map wil overbrengen is helder; Ondernemers en werknemers zullen in zichzelf, maar ook in elkaar moeten blijven investeren. Niet alleen om de klanten in de detailhandel tevreden te houden, maar ook zichzelf. Want wie zich ontwikkelt en nieuwe uitdagingen aangaat, zit lekkerder in zijn of haar vel, beleeft meer werkplezier en presteert beter!

De werk wijzers bieden informatie aan werknemers en werkgevers over boven genoemde onderwerpen en bieden oplossingen waarmee je gezond en met plezier in een van deze branches aan het werk kunt gaan én blijven. Tot op hoge leeftijd.

Heeft het team van FHKN jou gemist in de winkel en wil je toch een werk wijzer ontvangen? Stuur een mail naar info@fhkn.nl en je ontvangt de werk wijzer gratis.

De werk wijzers worden mede mogelijk gemaakt de Sociale Fondsen van de betreffende branches.