Succesvol boekje

Het handzame boekje ‘Ik weet wat van sterke drank’ is een succesnummer geworden. Op de Dranken Expo is Houten was de interesse van de bezoekers voor het boekje enorm. De leden van het Beursteam van FHKN konden de vraag nauwelijks bijbenen.

Het boekje ‘Ik weet wat van sterke drank’ biedt een duidelijk overzicht van de verschillende soorten gedistilleerde dranken. Brancheorganisatie Koninklijke SlijtersUnie wil met het boekje niet alleen de nodige kennis verschaffen, maar ook meer duidelijkheid scheppen in het aanbod van gedistilleerd. Zonder al te diep op de materie in te gaan, verschaft het duidelijke uitleg over distillaten, bitters en likeuren. De indeling is praktisch en per productcategorie geordend.

Het boekje kost 5 euro per exemplaar, inclusief verzendkosten, en is te bestellen via de link op www.fhkn.nl. Pakketten vanaf 10 stuks kennen een staffelprijs en zijn te bestellen bij SNAP BV: info@snapbv.nl. Zie voor meer informatie ook www.slijtersunie.nl