Groepstraining Veilig Werken weer een succes

Dinsdag 3 november zijn in een drietal winkels in Breda en Arnhem groepstrainingen Omgaan met Agressie en Criminaliteitspreventie georganiseerd. Een groep enthousiaste winkeliers mét medewerkers deed mee aan de training waar geleerd wordt hoe je zelf kunt bijdragen aan de veiligheid van je werkplek. Enerzijds door te leren hoe je diefstal kunt herkennen en voorkomen. En hoe je het beste kunt handelen om agressie tegen jezelf of je collega’s te voorkomen.

De deelnemers waren enthousiast over de training en hopen snel een vervolg te kunnen geven aan de avond die gegeven werd door twee professionele trainers en acteurs van Stuij Criminaliteitspreventie. FHKN wil volgend jaar een nieuwe (vervolg) training aanbieden waar medewerkers worden voorbereid over hoe je moet handelen tijdens een overval. Want helaas, dat is nog steeds hard nodig. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op via info@fhkn.nl.