FHKN maakt Breda en Arnhem veiliger!

BredaDe veiligheidstrainingen van FHKN blijven een succesnummer. Ook begin oktober weer, toen leden van het promotieteam in het kader van de Week van de Veiligheid de steden Arnhem en Breda bezochten om winkeliers en hun personeel voorlichtingsmateriaal over veilig werken uit te reiken en hen uit te nodigen voor een van de – gratis! – trainingen omgaan met lastige klanten en winkeldieven. De eerste trainingen in zowel Arnhem als Breda zitten al vol!

Heb jij het FHKN-promotieteam gemist of werk je in een winkel in een andere stad en heb je ook behoefte aan voorlichting over een veilige werkplek? Neem dan contact op met FHKN. We hebben dit jaar nog enkele gratis veiligheidstrainingen op locatie te verdelen. Mail naar info@fhkn.nl. Het is wel de bedoeling dat je zelf ongeveer twaalf tot vijftiendeelnemers bijeen brengt.