Sterke Drank

Het handzame lesboekje boekje ‘Ik weet wat van sterke drank’ biedt een mooi overzicht van gedistilleerde dranken. Brancheorganisatie Koninklijke SlijtersUnie wil met het boekje niet alleen de nodige kennis verschaffen, maar ook meer duidelijkheid scheppen in het aanbod van gedistilleerd. Zonder al te diep op de materie in te gaan, verschaft het duidelijke uitleg over distillaten, bitters en likeuren. De indeling is praktisch en per productcategorie geordend.

Het eerste exemplaar is aangeboden aan Felix Wilbrink van de Telegraaf, die kansen ziet voor de zelfstandige slijters dankzij de groeiende interesse voor ambachtelijke kwalitatieve producten

Eerder werden in samenwerking met de Wijnacademie bijna dertig van oorsprong wijndocenten opgeleid tot gedistilleerddocent. Een groot gedeelte van hen gaat in het land aan de slag om cursusavonden te geven over sterke dranken.

Het boekje ‘Ik weet wat van sterke drank’ kost 5 euro per exemplaar, inclusief verzendkosten, en is te bestellen via de

Pakketten vanaf 10 stuks kennen een staffelprijs zijn te bestellen bij bij SNAP BV: info@snapbv.nl. Zie voor meer informatie ookwww.slijtersunie.nl