FHKN verhuisd

Na ruim 10 jaar met veel plezier kantoor gehouden te hebben op de Hardwareweg in Amersfoort, is FHKN dit voorjaar verhuisd naar Ede. We zijn ingetrokken bij het Kennis Centrum Handel, een partij met wie we veel raakvlakken hebben.

Eind mei vond in het nieuwe FHKN-kantoor een bescheiden maar gezellige Meet and Greet plaats waarbij alle ´bewoners´ van deze mooie locatie met elkaar kennis konden maken. Inmiddels voelen wij ons prima thuis in Ede en we zijn blij en dankbaar dat we hartelijk ontvangen zijn. Ons nieuwe adres is Horaweg 2 in Ede. Ons postadres is Postbus 7001, 6710 CB Ede.

De Nederlandse Associatie voor Examinering,  waarmee we op de Hardwareweg gehuisvest waren is inmiddels ook verhuisd, en wel  naar de Disketteweg 6 in Amersfoort. Wij wensen de directie en medewerkers daar veel succes en veel plezier!