De Associatie gefuseerd

De Associatie voor Examinering en Stichting eX:plain zijn gefuseerd. Hiermee is een professioneel exameninstituut ontstaan dat jaarlijks borg staat voor de belangen van ruim 250.000 examenkandidaten en de waarde van hun diploma’s.

De fusiepartij is de grootste speler geworden op het gebied van beroepsgerichte examinering en diplomering voor het bedrijfsleven en onderwijs. ‘Dat twee organisaties, die staan voor state-of-the-art examineren, besluiten om samen verder te gaan is goed nieuws voor de markt’, stelt Natasja Kroon, algemeen directeur van de Associatie. ‘Door onze krachten te bundelen zijn we in staat om een passend aanbod te leveren voor de hele onderwijs- en arbeidsmarkt. Wij blijven vanuit de bestaande handelsnamen Associatie en eX:plain de markt bedienen en gezamenlijk bieden we een compleet portfolio aan producten en diensten op het gebied van examineren, certificeren en diplomeren. Van training en advisering tot ontwikkeling en uitvoering, waarbij we alle mogelijke belanghebbenden van dienst kunnen zijn.’