CvAE online

Het CvAE is het centrum van, voor en over ambachten en heeft als doel de kennis rondom de ambachtseconomie te delen en de kracht, kwaliteit en het imago van het ambacht te versterken. Dit doet het centrum door de kwaliteit van het vakmanschap en het ondernemerschap voor de toekomst veilig te stellen en de op het ambacht gerichte organisaties te ondersteunen en aan een krachtig ambachtelijk netwerk te bouwen. Hierbij worden de nieuwste online communicatiemiddelen en technologieën ingezet.

Ondernemers en vakkrachten kunnen op de website van het CvAE alle informatie en kennis over het eigen ambacht vinden en delen. Overigens richt het centrum zich vooral op het kleinschalig ambacht in werkomgevingen met niet meer dan 10 ambachtslieden.

Surf voor meer informatie naar www.cvae.nl.