Almelo weer iets veiliger

In de Almelose winkels is het weer iets veiliger geworden. Twintig winkelmedewerkers en –eigenaren hebben meegedaan aan de groepstraining Veilig Werken in de Winkel die ze aangeboden kregen van FHKN.

Een team van FHKN bezocht tijdens de Week van de Veiligheid (6-12 oktober) de binnenstad van Almelo om winkeliers en winkelmedewerkers voor te lichten over veilig werken. De FHKN-medewerkers deelden voorlichtingsmateriaal uit en nodigden de winkelmedewerkers en hun leidinggevenden uit voor een van de trainingen waarin de deelnemers leren omgaan met lastige klanten en winkeldieven. In totaal werden daarna twee workshops gegeven die werden verzorgd door Fred Stuij Criminaliteitspreventie. Een daarvan vond plaats bij boekhandel Hilarius Broekhuis, de tweede bij Yvon Women’s Wear. De deelnemers vertegenwoordigden echter ook andere winkels.