Nieuwe DNK verschenen

Eind oktober is weer een nieuwe DNK verschenen, hét vakblad over veiligheid voor iedereen die in een winkel werkt. Centraal in het blad staat ‘De week van de veiligheid’ die plaatsvond van 6 tot en met 12 oktober. In meer dan honderd steden vonden activiteiten plaats die gericht waren op veilig werken. Wil je weten wat zoal? Surf dan eens naar de website www.deweekvandeveiligheid.nl.

Ook FHKN was actief en bezocht winkeliers in de binnenstad van Almelo. Daar bleken we meer dan welkom, zo lees je in het blad. Onze aanwezigheid leerde ons dat er nooit genoeg aandacht kan zijn voor veiligheid. De kracht van voorlichting is herhaling, zo luidt een volkswijsheid. Daarom is het zo’n goede zaak dat er een jaarlijkse Week van de Veiligheid is. En daarom is het ook goed dat er organisaties zoals FHKN bestaan, die in die week, maar ook in andere periodes van het jaar, voorlichting blijven geven over veilig werken in de winkel.

DNK verschijnt drie maal per jaar in een oplage van 25.000 stuks, en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij financiële steun van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel en de sociaal fondsen Aardappelen-, groenten- en fruitdetailhandel; Bloemen- en plantendetailhandel; Mode- en sportdetailhandel; Samenwerkende branches SBD, en de Gemengde en speelgoedbranche Gebra.