Veilig op de markt deel 2

Het is weer iets veiliger geworden op de markt. Kort voor de zomer hebben elf themabijeenkomsten plaatsgevonden waarin ondernemers en medewerkers in de ambulante handel zich hebben gebogen over het vormgeven van een veilige werkplek.

De bijeenkomsten met als thema ‘Veilig op de markt’ waren een initiatief van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) en Allesoverdemarkt.nl en vonden plaats door heel Nederland. De belangstelling voor de bijeenkomsten was groot. De aanwezigen kregen antwoord op al hun vragen over veilig ondernemen en werken op de markt. Maar ook daarbuiten: op weg naar de markt en terug, en het veilig opslaan van goederen en geld. Bovendien maakten veel bezoekers van de gelegenheid gebruik om onder aantrekkelijke fiscale voordelen terplekke veilige apparatuur aan te schaffen, zoals een mobiel pinautomaat, een valsgelddetector, een afroombox of een autokluis.

Heeft u de bijeenkomsten gemist maar wilt u alsnog meer weten over ‘Veilig op de markt’? Kijk dan eens op de website www.allesoverdemarkt.nl.