FHKN Academy blijvend succes

De cijfers spreken voor zich: in een half jaar tijd hebben al meer dan 2.200 mensen de website van FHKN Academy bezocht en één of meer online trainingen gevolgd. De veruit meest populaire training is ‘Laat je niet overvallen’.

De training ‘Laat je niet overvallen’ laat met levensechte videobeelden zien wat iemand wel of niet moet doen wanneer hij of zij in de winkel wordt overvallen. Deze beelden hebben veel impact op de deelnemers, zo blijkt. Maar ook de andere trainingen worden veelvuldig bezocht en goed gewaardeerd.

De grootste piek in bezoekersaantallen lag in de maanden mei en juni. Dat het in de zomermaanden daarna wat rustiger werd, zal niemand verbazen. Ondertussen is FHKN nog druk bezig de vormgeving van de trainingen meer in lijn te brengen met de eigen uitstraling – de huisstijl – van de organisatie.