Winkelveiligheid is een issue

Veilig werken is een issue onder winkeleigenaren en winkelpersoneel. Dit leerden de leden van het Beursteam van FHKN die op de najaarsbeurs Trade Market Utrecht het gesprek aangingen met de bezoekers over veiligheid. Velen van hen verklaarden dat het onderwerp ‘toevallig’ net op de werkvloer aan de orde was geweest en konden gericht advies goed gebruiken.

De najaarsbeurs op de laatste dag van augustus en de eerste twee dagen van september trok ook dit jaar weer vele duizenden nieuwsgierigen. FHKN was eveneens aanwezig voor het geven van voorlichting over veilig werken in de winkel, over opleidingsmogelijkheden in de detailhandel en over de diverse e-learnings die de organisatie op de website aanbiedt.

De leden van het Beursteam gaven vooral veel mondeling advies, dat zij ondersteunden met het meegeven van de geheel vernieuwde bedrijfsbrochure van FHKN en een of meer zogenoemde vakbladen waarin specifieke onderwerpen nader worden toegelicht. Maar ook het voorlichtingsmagazine DNK over veilig werken in de winkel vond gretig aftrek. De Trade Market Utrecht was, zoals dat heet, opnieuw een zeer geslaagde beurs.