Nieuw: FHKN Academy Maart 2014

Nieuw en zojuist gelanceerd: de website www.fhknacademy.nl. Op de site zijn alle online veiligheidstrainingen van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) samengebracht, samen met de e-learning Veilig Werken in de Winkel die FHKN onlangs heeft gelanceerd. Dankzij de site is de toekomst van de HBD-trainingen veilig gesteld.

Zoals bekend worden de activiteiten van het HBD afgebouwd en overgedragen aan de diverse brancheorganisaties. Overkoepelende activiteiten zoals de trainingen gericht op veiligheid in de winkel dreigden echter tussen wal en schip te belanden. Deze hebben nu onderdak gevonden bij FHKN, dat zich inzet voor meer vakmanschap in de detailhandel, zoals het goed kunnen omgaan met agressie en geweld. Veiligheidsvoorlichting valt aldus geheel binnen de doelstellingen van de stichting.