Blijvende belangstelling voor e-learnings

FHKN heeft flink in de roos geschoten met het aanbieden van diverse e-learnings, zo bleek op 7, 8 en 9 januari weer eens op de Groene Sectorbeurs in Hardenberg. Daar toonden honderden bezoekers grote belangtelling voor de veilig werken en energiebesparings-learnings.

De Groene Sectorbeurs trok ook nu weer dagelijks vele duizenden bezoekers. Het betrof vooral eigenaren en medewerkers van hoveniersbedrijven, boomkwekerijen en tuincentra, maar ook hun klanten én scholieren die in de groensector aan de slag willen. FHKN was daarom aanwezig om voorlichting te geven over opleidingen en toekomstmogelijkheden, maar ook over zaken zoals veilig werken in de winkel en nut en noodzaak van energiebesparing in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. In het verlengde van dit laatste vonden de gratis e-learnings Veilig Werken en Energiebesparing mét bijbehorende certificaten gretig ‘aftrek’. Uit de diverse reacties bleek dat de modules als leuk en leerzaam worden ervaren.

Overigens deelde FHKN de stand op de beurs met FNV Bondgenoten Agrarisch, een van de partners die het bestuur van onze organisatie vormen. Dit onder het motto samen sterker. Maar natuurlijk ook mooi meegenomen is de kostenbesparing die we hiermee bereiken.